Vés al contingut
2

Nou servei d'Atenció Integral LGTBI al Maresme

El Consell Comarcal del Maresme posa en marxa el Servei d'Atenció Integral LGTBI al Maresme. L'objectiu d'aquest servei és garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals, a més de contribuir a eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

La consellera d'Equitat i Acció Social del Consell Comarcal del Maresme, Meritxell Romero, ha explicat a Ràdio Pineda que aquest servei «tindrà dues vessants d'assessorament: una d'atenció psicològica i una altra en temes judicials i administratius».  El nou servei assessorarà i informarà a les persones interessades en temes de diversitat sexual i de gènere, parant especial atenció a situacions de discriminació o de violència per raó d'orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

Les persones interessades que vulguin accedir al nou servei podran dirigir-se a la oficina del Servei Integral d'Atenció LGTBI a la seu del Consell Comarcal a Mataró. L'horari d'atenció és de dilluns a divendres de 8h a 14h, i les tardes de dimarts i dijous. La consellera Meritxell Romero ha afegit que «es té previst obrir més oficines d'atenció més propers als pobles de la comarca si la demanda creix». Es pot contactar al telèfon del Consell Comarcal del Maresme, el 93 741 16 16, o al correu sai.lgtbi@ccmaresme.cat .

El president del Consell Comarcal del Maresme, Damià del Clot, i la Directora General d'Igualtat de la Generalitat, Mireia Mata, van signar el conveni de col·laboració per activar el SAI al Maresme el dijous 28 de febrer.