Vés al contingut
2

Ràdio Pineda: Gran increment de l'audiència la setmana del temporal

L'audiència de Ràdio Pineda ha estat molt destacada durant la darrera setmana. L'audiència que podem comptabilitzar amb xifres exactes és l'emissió per internet i la ràdio a la carta. L'informatiu més escoltat la setmana passada per internet va ser l'informatiu de dilluns, quan va començar el temporal, amb gairebé 5.000 oients (4.904) que el van sentir on line, a les quals caldria sumar les persones que ens escolten per la FM. La previsió del temps més escoltada de la setmana és la de dilluns passat, amb 5010 persones. Els informatius de la setmana passada sumen 12.400 audicions on line i l'espai del temps 13.000 audicions. En total 25.000 oients on line dels espais informatius. Recordem que l'audiència per internet es pot comtabilitzar amb dades exactes.

 

1
Equipats per cobrir els efectes del temporal. Rafa Soriano, Pep Basart i Maria Josep Hernàndez

 

 

2
Jordi Pérez amb Pep Basart, a l'espai del temps del programa Dit i Fet dilluns 20 de gener, 08,30h.

 

XARXES SOCIALS

Ràdio Pineda va fer ahir un ampli reportatge fotogràfic que trobareu a la nostra pàgina de Facebook. Aquest àlbum ja supera les 5.000 visualitzacions. També podeu veure diferents vídeos d'ahir diumenge per les nostres xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram.

Les dades de les darreres 24 hores de Ràdio Pineda són les següents: Un dels vídeos de la recollida a la platja ja l'han vist 13.000 persones al Facebook de Ràdio Pineda, i els altres dos sumen 6.000 visualitzacions. Mentrestant, els tres vídeos a Twitter sumen ja el miler de visualitzacions en 24 hores. També estem preparant un vídeo reportatge commemoratiu que publicarem els pròxims dies, també a la nostra web.

2
Ràdio Pineda, a la recollida popular a la platja de diumenge, fent el reportatge fotogràfic, d'àudio i vídeo. Irina Carnicero, Rafa Soriano i Maria-Josep Hernàndez.