Vés al contingut
2

La Generalitat posa un servei de Bus Exprés a Barcelona sense parada a Pineda Centre

La Generalitat ofereix des d'avui un nou servei de bus exprés a de Poblenou, Calella i Sant Pol fins a Barcelona com a resposta als problemes de mobilitat arran dels efectes del temporal al servei de tren.

El nou servei de bus, operat per Sagalés, cobreix aquest un tram del Maresme Nord que ha quedat sense servei de tren, amb 22 expedicions entre Poblenou, Calella, Sant Pol de Mar i Barcelona. El problema és que a Pineda només hi ha una parada i és a Poblenou, a tocar amb Calella. A Calella ja hi ha tres parades, i la de Poblenou està a 2,5km de distància de l'estació de tren de Pineda Centre, o el que és el mateix, mitja hora o més a peu.

Per això, l'Ajuntament de Pineda demana que s'afegeixin dues parades a Pineda, a l'Església i Les Creus. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, s'ha mostrat convençut que rectificaran en les properes hores, i ja estan en converses. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que també han demanat un bus direcció Girona.

La nova línia ofereix 22 expedicions diàries, 11 d’anada i 11 de tornada, entre aquestes poblacions i Barcelona, amb sortides des de Poblenou (Pineda de Mar) des de les 5.58 h i fins a les 20.28 h, i des de Barcelona, amb sortides des de les 7.15 fins a les 21.45 h.


 

Els horaris de pas que ha facilitat el Departament de Territori són aquests:

 

 

1