Vés al contingut
1

El temporal engoleix les platges i fa greus destrosses al Passeig Marítim de Pineda

Fotos: Ajuntament / Policia Local / Ràdio Pineda. Foto de Malgrat, pont de la Pixota: Miquel Navarro

 

El temporal engoleix les platges, un temporal sense precedents i moltes destrosses al Passeig Marítim de Pineda.

 

L'alcalde, Xavier Amor, ha dit a Ràdio Pineda que «el paisatge aquest matí es desolador, pràcticament no hi ha platja». «El temporal encara pica de ple i és aviat per fer un balanç, però les destrosses són importants»


URGENT: Es demana no anar al Passeig, és perillós. Està ple de gent i la situació és de perill. A la resta del poble no hi ha perill.

 

1

2

2

 

ESCOLES I INSTITUTS OBERTS. Xavier Amor: «Hem fet tota la ronda per escoles i instituts,i els centres estan oberts. Estan en condicions per anar, però encara que cal anar amb precaució. S'han fet les reparacions a l'Institut Pineda i a l'escola Montpalau. Encara, però, no hi haurà normalitat, ja que s'espera que molts alumnes no vagin a classe i que hi hagi professorat que no hi puguin arribar» «Fem una crida al sentit comú si decidiu anar i evitar desplaçaments innecessaris". Cal precaució per arribar a l'Institut Coromines per la Riera i pel C/ Extremadura.

 

2


EL TEMPS: Aquest dimecres millora respecte la passada nit i matinada i el temporal va a la baixa, però a la tarda vespre tornen les tempestes, ens informa l'home del temps de Ràdio Pineda, Jordi Pérez.

 

CONFRARIA DE PESCADORS: Patró Major de la Confraria de Pescadors, Francesc Horta, en declaracions a Ràdio Pineda. "Dubtem molt que la Confraria aguanti després d'aquest temporal"

 

2


 

TRENS: No hi ha circulació de trens a l'Alt Maresme. Enfonsament del pont de la Pixota de RENFE , on passa la via del tren entre Palafolls i Blanes. I el de pas de vehicles.

2
Foto: Miquel Navarro

 

La protectora d'animals de Palafolls demana ajuda a les xarxes després que les intenses i contínues pluges que ha deixat al seu pas el temporal Gloria hagin ennuegat el recinte. S'han penjat videos demanant voluntaris per venir a treure els gossos atrapats per l'aigua i que els vulguin acollir.

Tal i com pot veure's en les imatges, els gossos ploren davant la situació i el nivell de l'aigua els supera els turmells."Demanem ajuda! Truqueu-nos al 665728400 si podeu acollir algun gos!", escriuen.


 

Cal recordar que el Vallès Oriental i el Maresme són les comarques que aquest dimecres al matí estan més afectades per la manca de subministrament elèctric pel temporal, segons han explicat fonts d'Endesa. A aquestes se suma tota la demarcació de Girona i les Terres de l'Ebre.