Vés al contingut
1

El teixit empresarial i comercial de Pineda col.labora amb la Marató per les malalties minoritàries

 

Escolta AQUÍ les entrevistes

 

Pineda amb la Marató compta un any més amb la participació i la col.laboració del teixit empresarial i comercial de Pineda. Hi ha botigues i empreses de diferents sectors que organitzen activitats relacionades amb la Marató, fan donatius o tenen productes a la venda per recaptar fons. Totes faran o ja han fet l'ingrés a través de la plataforma 'Mi grano de Arena', en el compte únic de Pineda amb la Marató.


Aquest és el cas, per exemple, de de la botiga de regals Capricci del C/ Bertomeu. A l'establiment han fet un clauer commemoratiu de la Marató, que tenen a la venda, tal i com ha explicat a Ràdio Pineda el seu propietari, Juan Carlos.

 

L'acadèmia d'anglés Kids and us, del C/ Jacint Verdaguer, es suma diumenge al matí a les activitats de la marató a Pineda, amb l'activitat MAD Scientist. Faran experiments científics en anglès amb inscripció i un cost simbòlic que anirà íntegrament a la Marató. Ho ha explicat Jèssica Ayala, Directora Kids&Us Pineda

 

La Rostisseria Tiberi del carrer Ignasi Iglesies ja fa anys que per la Marató fan els «canelons solidaris». De cada ració de canelons que venen el diumenge fan una donació d'un euro a la Marató, segons ha explicat el seu propietari, Josep Maria Viñolas.

 

D'altres empreses de Pineda també col·leboren amb la Marató. Algunes ho fan directament amb un donatiu, com és el cas de Saramarc Marchan SL, la botiga de productes de confecció Natural Wear del C/Garbí, a Poblenou. 93 769 49 08

 

 

La Marató de TV3 aplega, arreu de Catalunya i també a Pineda, la solidaritat i el suport del teixit associatiu, cultural, institucional i també del teixit empresarial. Pineda no és una excepció i per això també ho hem volgut recollir als nostres informatius, amb les empreses que ens han informat de les seves activitats per la Marató.