Vés al contingut
Reparació de Sorea a la canonada

Avaria de l'aigua amb afectació a la majoria d'abonats de Pineda

( Actualització 19h.) Una avaria de l'aigua afecta des d'aquest matí la majoria d'abonats de Pineda. Segons ha informat Sorea a les 7 de la tarda, ja han pogut començar a fer el bombament de l'aigua i preveuen començar a poder restablir el servei al municipi entre 2/4 de 8 i les 8 del vespre.

Als habitatges i comerços s'ha començat a rebre l'aigua amb menys pressió cap a les 10 del matí,  però cap a les 11 la majoria d'abonats no tenien aigua. L'empresa Sorea ha informat aquest migdia que a causa de la complexitat de la reparació, preveien la recuperació progressiva del subministrament i la normalització del servei al llarg de la tarda, cosa que no ha estat possible. Aquesta tarda la majoria d'abonats de Pineda continuen sense aigua. Els operaris continuen treballant a la canonada general de l'Alt Maresme, que abasteix el municipi.

Des de Sorea han habilitat dos camions cisterna amb aigua potable, ubicats a la pl. del Sol de Poblenou i pl. de la Pubilla, davant de l'estació, i informen que treballen per resoldre-ho el més aviat possible, segons han informat a Ràdio Pineda.

La causa són unes obres de reparació que s'estan fent aquests dies a la canonada general de l'Alt Maresme.

Foto: Sorea