Vés al contingut
1

La discoteca Phoenix de Calella, dirigida pel pinedenc Raúl Zarco, ha rebut la distinció de ‘Triple Excellence’ d’oci nocturn

Foto: Ràdio Pineda i Disco Phoenix

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

És la primera discoteca del Maresme en rebre aquesta triple distinció pel seu treball en seguretat, contaminació acústica i qualitat de servei a nivell internacional. Una de les altres mesures incloses del segell International Nightlife Safety Checked (INSC) que otorga aquesta menció, fa referència a la prevenció de delictes contra la llibertat sexual en espais d’oci nocturn. En aquest sentit, Raúl Zarco ha explicat que fa anys van introduïr en el seu local un protocol intenacional per prevenir les agressions sexuals conegudes com ‘Ask For Angela’ en referència al cas del futbolista Dani Albes.

 

1

 

Raúl Zarco ha explicat que tots els treballadors han rebut formació i que, en tot moment, estan en contacte si es produeix una possible agressió sexual dins el local. Ha afegit que estan molt satisfets per la triple distinció ‘Excellence’ i ha dit que és el premi a molts anys de feina ben feta.

 

2

 

La distinció ‘Triple Excellence’ que otorga l’Associació Internacional d’Oci Nocturn, entrega aquestes mencions a establiments que cumpleixen amb una sèrie de mesures estrictes en certificació de qualitat, de seguretat i acústica. Si un establiment aconsegueix les 3 certificacions obté la Triple Excelence com és el cas de la discoteca Phoenix de Calella.

 

3