Vés al contingut
1

L'Ajuntament recorda que guinguetes, hotels i càmpings només poden oferir música ambient, i no de ball

Foto: Unsplash

 

Les guinguetes, hotels i càmpings, només poden oferir música ambient, i no de ball. Així ho recull la normativa que desde fa una setmana s'ha decretat des de PROCICAT com a mesura preventiva per la pandèmia, i que també ha obligat a tancar sales de ball i discoteques.

L'alcalde, Xavier Amor, ha explicat que l'Ajuntament ha emès una carta oficial a les guinguetes, hotels i càmpings recordant aquestes mesures, i també amb les indicacions d'aforament que ha determinat el Departament de Costes del Ministeri. Paral·lelament, als campings i hotels han ampliat els dies que poden fer sessions musicals, però ha insistit que sempre de música ambient, no música per ballar.

Escoltem l'alcalde de Pineda, Xavier Amor.

Recordem que des del 25 de juliol, el PROCICAT ha decidit suspendre a tot Catalunya durant 15 dies l'obertura al públic de discoteques, sales de ball i sales de festes amb espectacles. També queden suspeses a tot Catalunya, almenys fins al 8 d'agost, però es podria ajornar, les activitats musicals amb pistes de ball o espais habilitats fora dels establiments.

Amor ha dit que és millor complir el que es va decretant, per prevenir i que la situació es mantingui

 

Les noves restriccions van ser recollides per la Generalitat en una resolució que va entrar en vigor dissabte de la setmana passada (25 de juliol) i tenen una durada de 15 dies (8 d'agost), quan el PROCICAT es tornarà a pronunciar sobre aquestes mesures.

 

1
Les guinguetes a Pineda. Foto: Ràdio Pineda