Vés al contingut

Sergio Enríquez i Anna Rovira guanyen la IX Cursa de Pineda, que destaca per la bona organització

La cursa de Pineda va tenir ahir com a guanyador Sergio Enríquez Castells, del Pratenc, amb un temps de 32 m 14 s. A 3 segons va quedar Juan Manuel Álvarez Ramos de Barcelona  i a 10 segons va quedar Óscar Rodríguez, del Club d’Atletisme Calella. En categoria Femenina la Guanyadora va ser Anna Rovira, del Club d’Atletisme Calella, amb 39 milnuts 41 segons. El segon lloc va ser per Susanna Armengol i el tercer per Sara Prescoli. La cursa va destacar un any més per la bona organització i per la bona tasca dels voluntaris.

La cursa de Pineda és una de les més concorregudes de Catalunya en la distància de 10 km i sempre s’exhaureixen les inscripcions. Van còrrer gairebé 1200 atletes, però n’hi havia 1400 inscrits. El portaveu de l’organització, dels Fondistes de Pineda, Xavi Comas, es va mostrar satisfet amb el desenvolupament de la cursa. Xavi Comas només va lamentar que hi hagi persones inscrites que després no hi assisteixin, tot i que la participació va ser massiva...

El terra era mullat per les fortes pluges caigudes fins unes hores abans però les condicions van ser idònies per córrer, amb bona temperatura. La Cursa també ha portat aquest any a Pineda atletes que passen tot el cap de setmana a la població. La cursa està organitzada pels Fondistes amb el suport de l’Ajuntament de Pineda.