Vés al contingut
1

La Setmana de la Salut Mental es centra en la soledat no volguda

 

Tot a punt per a una nova edició de la Setmana de la Salut Mental a Pineda de Mar. Del 8 al 15 d’octubre tindran lloc un seguit de propostes i activitats amb les que afrontar una problemàtica de la que cada vegada som més conscients com a societat, tant per l’increment de diagnòstics com per la complexitat que se’n deriva.

La salut mental és una qüestió transversal que es pot afrontar des de diferents camps. Arrel d’això, la Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Pineda de Mar ha enfocat la seva programació en la diversitat, promovent xerrades, activitats artístiques i esportives. En destaca la inauguració de la Ruta Saludable a la Font del Ferro, una ruta treballada en col·laboració amb el Centre d’Estudis Arqueològics de l’Alt Maresme, amb punt de partida a l’Església de Pineda.

 

1


 

La problemàtica de la soledat no volguda

L’eix central d’aquesta edició serà la soledat no volguda, una situació que afecta principalment a la gent gran, però de la que ningú n’és immune. Hi ha programada una taula rodona i un programa de ràdio amb testimonis per compartir experiència. A més, al llarg de la setmana es podrà participar d’una acció amb fils de llana col·locats a diferents espais del municipi, per simbolitzar la importància que tenen les connexions en el teixit social.