Vés al contingut
1

Comunicat de l’Ajuntament de Pineda de Mar en relació als fets succeïts davant les cases del sector de Bellamar

 

Aquests darrers dies s’ha increpat i assetjat a alguns veïns i veïnes del barri de Bellamar, actes que no tenen cabuda al nostre poble. Volem enviar un missatge de tranquil·litat i de recolzament a les 60 famílies veïnes de Bellamar afectades en la defensa dels seus drets i de la seva salut.


 

És per aquest motiu que l’Ajuntament de Pineda de Mar:


 

1. Demana a tota la població que mantingui la calma i s’estigui de fer accions de protesta al carrer que no afavoreixen la bona convivència entre totes i tots nosaltres. Des de l’Ajuntament hem estat part activa per aturar les mobilitzacions, afavorir la bona convivència i trobar una solució raonada.


 

2. Des de l’Ajuntament de Pineda de Mar s’està treballant per cercar una sortida i per aquest motiu aquest any 2023 ja s’han desplaçat dos dels tres festivals de la platja a altres indrets.


 

3. L’Ajuntament lamenta el malestar i les molèsties ocasionades pels festivals, i es reitera en informar que, d’acord amb les reunions mantingudes amb el Departament de Costes de la Generalitat, a finals de 2022 ja s’havia començat a prendre les mesures correctores pertinents, no només pel festival Arts Estiu, sinó per a tota la resta dels que es puguin fer a Pineda.


 

4. A hores d’ara la Generalitat està validant la nova documentació aportada pels organitzadors del festival i tramesa per l’Ajuntament de Pineda de Mar.


 

5. Si finalment s’autoritza el festival Arts d’Estiu, l’Ajuntament de Pineda de Mar encapçalarà les accions de seguretat, control i sonoritat que calguin per revertir la situació a les que ara s’estan exposant els veïns més afectats.