Vés al contingut
1

Retirades les terrasses dels bars que es van posar excepcionalment per minimitzar l’impacte del COVID

 

 

L’Ajuntament de Pineda ha fet retirar les cinc terrasses dels bars que ocupaven via pública, i que s’havien acollit a la la mesura excepcional aprovada pel consistori per fer front a la crisi provocada pel COVID 19 i que va afectar de ple al sector de l’hostaleria.

Amb la mesura del Govern Central i del de la Generalitat, de gairebé ple retorn a la normalitat, i tal i com s’ha procedit en d’altres municipis i ciutats, l’Ajuntament de Pineda ha donat per finalitzada la mesura excepcional d’autorització de terrasses de bars, instal·lades a la via pública.

Aquest dilluns 2 de maig, i d’acord amb els establiments afectats, s’ha procedit a retirar les pilones new jersey que delimitaven els espais destinats a terrassa.

La mesura va ser aprovada pel Ple Municipal del mes d’abril de 2021, com a mesura excepcional per aquells establiments de bar i restaurant que no tenien possibilitat de terrassa a l’exterior, atesa les limitació d’aforament del 30%, decretat pel govern central en el període de la pandèmia.

Des de la tornada a la normalitat, i desaparegudes les limitacions d’aforament, els establiments recuperen l’ús dels espais interiors al cent per cent d’ocupació.