Vés al contingut
1

L'IRONMAN torna aquest diumenge i aplegarà per primer cop la llarga i la mitja distància

 

Foto. Ironmann


 

Això portarà a l'Alt Maresme 4000 triatletes de 55 països diferents que participaran en aquesta prova, considerada com la més important del món. S'ha previst fer les dues proves amb poc contacte entre els esportistes d'una i altra distància complint les mesures Covid19.


 

Gran impacte econòmic

A les passades edicions han arribat esportistes de 90 països diferents i cada participant porta una mitjana de dos acompanyants. Això ajuda també al sector del turisme a l'Alt Maresme amb un impacte econòmic important i la mitjana de pernoctacions és de quatre dies o més.


 

Tres proves esportives

Els triatletes que fan la prova llarga hauran de nedar 3.8 quilòmetres a mar obert, 180 quilòmetres en bicicleta per carretera i córrer una marató que passarà per Pineda.

Els que facin la mitja, hauran de nedar gairebé dos quilòmetres, 90 en bicicleta i una mitja marató de 21 quilòmetres. També es pot fer per equips, en que cada participant participa en un únic esport.

Caldrà conèixer amb detall la previsió del temps, però tot indica que pot fer mala mar, amb onades que poden dificultar la prova als esportistes. El canvi de temps i la pluja podria arribar de cara a la tarda de diumenge i per tant no afectaria la resta de proves de bicicleta i marató.


 

Comença diumenge a les 8 del matí

La sortida es fa des de Calella diumenge a les 8 del matí i la modalitat de cursa es fa per Pineda, Santa Susanna i Calella.

Des d'avui també es pot veure una exposició al Passeig de Manel Puigvert de Calella amb marques de material i tot allò relacionat amb la Ironmann i les seves disciplines esportives.

 

1


 

https://www.ironman.com/im-barcelona

 

1


 

1
 

 

Afectacions al transit a la NII

La cursa ciclista surt de la localitat de Calella i transcorre per la carretera Nacional II fins a Montgat. Per aquest motiu no es podrà circular per la carretera Nacional II, entre Calella i Montgat i la Policia Local de Pineda de Mar desviarà el vehicles que circulin direcció Barcelona per l'autopista C-32. Únicament  podran entrar a la localitat de Calella els vehicles sigui el seu destí final. Horari de tancament de les 7 hores fins les 19 hores aproximadament.

 

Afectacions per la cursa a peu

La cursa a peu passa pels termes municipals de Calella, Pineda i Santa Susanna. No es podrà estacionar al passeig Marítim de Pineda de Mar, als pàrquings de la platja i zona de la costa a partir del les 1 hores de la matinada. Els vehicles seran retirats pel servei de grua. No es podrà circular per la línia de costa entre les 6 hores del diumenge dia 3 d'octubre i la 1 hores del dilluns 4 d'octubre de 2021.