Vés al contingut
1

La Policia Local deté el conductor d'un vehicle amb un tret a la roda dins del recinte del mercat setmanal de Poblenou

Escolta aquí l'entrevista a Carles Santacreu

 

 

Ensurt al mercat de Poblenou quan un home ha entrat indegudament amb el seu vehicle dins el recinte de les parades quan tot just ja tancaven el mercat setmanal.

L'Inspector en Cap de la Policia Local de Pineda Carles Santacreu ha explicat que «conductor ha entrat al recinte del mercat i ha creat risc envers les persones, amb la sort de no ferir a cap persona».

La Policia Local de Pineda ja venia perseguint el vehicle pels carrers propers al mercat, i al Passeig Marítim després que l'home hauria tret indegudament el cotxe del dipòsit municipal de vehicles, ja que la mateixa Policia Local li havia requisat al migdia. Durant la persecució, el conductor fins i tot anava per carrers en contra direcció segons alguns testimonis.

La Policia Local de Pineda han pogut aturar el vehicle a tocar del Rierany dels Frares mentre anava justament, pel carril contrari, a tocar del carrer 11 de Setembre. La Policia Local ha hagut de fer servir l'arma de foc per aturar el cotxe. Diversos policies han participat en l'operatiu.

En concret han ordenat al conductor aturar el vehicle. No ho ha fet i un agent ha disparat un tret a la roda del vehicle segons  ha explicat Carles Santacreu. També ha explicat que fins i tot la Policia Local ha arribat a apuntar al conductor per reduir-lo i finalment ha estat detingut a la força, ha estat immobilitzat i s'ha traslladat en una ambulància a l'Hospital de Mataró. Ha estat traslladat a la unitat de psiquiatria de l'Hospital maresmenc segons fonts municipals.

Els fets han generat molta expectació entre els veïns i veïnes que ho han presenciat.

 

1
Foto: redacció

 

1
Fotos: Ajuntament de Pineda