Vés al contingut
2

Pineda aposta per un passeig marítim més naturalitzat i sense un carril bici de ciment

Fotos: Ràdio Pineda

Escolta AQUÍ les declaracions, en l'entrevista a Xavier Amor i Juli Fernàndez

 

Un passeig marítim més naturalitzat i sense un carril bici de ciment. Aquesta és l'opció que demana la ciutadania i que des de l'Ajuntament de Pineda han consensuat el govern municipal, els partits polítics i les administracions. I és que un nou temporal podria tornar a arrossegar les lloses del carril bici i es perdria de nou la inversió econòmica que s'hagi fet.


L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha confirmat a Ràdio Pineda que ja estan treballant en aquest sentit. Ho ha dit coincidint amb la visita a Pineda del delegat del govern de la Generalitat, Juli Fernàndez. Xavier Amor ha explicat que l'opció més provable, que també estan parlant amb Costes del Ministeri de Medi Ambient, és apostar per un passeig més naturalitzat, alhora que es vol protegir la Confraria de Pescadors.

 

2
La platja amb restes de troncs, aquest dijous

 

Es deixaran alguns trocs que ha portat el mar

L'alcalde Xavier Amor també ha dit que deixaran a la platja alguns dels troncs d'arbres que ha portat el mar, tal i com han demanat moltes persones. I pel que fa a les canyes que s'han retirat, s'han demanat permisos per fer cremes controlades. Recordem que les empreses consultades per l'Ajuntament van descartar fer adob del material orgànic de les canyes per l'alt contingut de sal. Les canyes tampoc es poden reciclar com a paper perquè no tenen prou qualitat. Quan facin les cremes controlades, l'Ajuntament avisarà prèviament a la ciutadania.

 

2
Les canyes que va portar el mar, al passeig aquest dijous.