Vés al contingut
1

Projecte UIUI: El contacte amb la música a partir d’una experiència real

Foto: Ràdio Pineda

 

 

Que tots els nens i nenes de les escoles de primària tinguin accés a la música és un dels objectius del projecte ‘Un Infant Un Instrument’ (UIUI). A Pineda es fa en coordinació amb l’escola de música i les escoles Montpalau, Sant Jordi i Antoni Doltra. El repte és que amb el temps s’hi afegeixin més escoles de Pineda. Els infants tenen la possibilitat d’aprendre a tocar un instrument de corda i aquesta setmana es fan els concerts de final de curs, a les 11 del matí a l’Auditori.

 

5

 

Dimecres van actuar els alumnes de 5è de les tres escoles, aquest dijous ho han fet els alumnes de 4rt, i aquest divendres és el torn dels alumnes de 3er. Núria Robert, coordinadora del projecte ha fet una valoració positiva dels concerts. Ha dit que «veure’ls tots junts i gaudir de la música és un plaer».

 

1

 

Ràdio Pineda ha parlat amb alguns alumnes del projecte i que han participat als concerts. Hem parlat amb en Fran de l’escola Sant Jordi i toca el violoncel. També amb l’Haroun de l’escola Antoni Doltra i toca el contrabaix i la Jeinabou, de l’escola Montpalau i toca el contrabaix que han explicat l’instrument que toquen i per què l’han triat.

 

2

 

En total han participat 240 alumnes de Pineda on han mostrat, a través dels concerts, el que han après durant el curs.

 

3