Vés al contingut
1

Continua el pla d’asfaltat que arranjarà el paviment d'una vintena de carrers de Pineda

 

Fotos. Ajuntament de Pineda


 

El pla que ara continua, contempla una superfície de 28.121,67m2 de nou asfalt repartit en 17 carrers: Illes Canàries, avinguda Montserrat, Diputació, Garbí, Berguedà, Fontanella, Jaume Balmes, Josep Maria de Sagarra, Pintor Fortuny, Pirineus Ignasi Iglésias, Goya, Fleming, Albéniz, Llívia i plaça del Pilar i de la Infància. Ara es fan els treballs al carrer Doctor Fleming, Goya i Isaac Albéniz.

El pressupost de tot aquest pla puja a 1.000.000 € però un segon pla invertirà 1,6M€ més en asfaltat de carrers segons ha explicat l'alcalde de Pineda, Xavier Amor.

 

1

 

1

 

1

 

 


 

Renovació de l’arbrat del passeig Costa Brava

També ha començat la substitució de tots els arbres del passeig Costa Brava, contemplada al pla d’arbrat municipal. Les feines suposaran el canvi de 50 arbres de l'espècie brachychiton populneus (o arbres ampolla) per uns altres exemplars de freixe. És una espècie amb unes dimensions que s’adapta millor en aquesta ubicació segons ha informat l'Ajuntament de Pineda.

El pla d’arbrat municipal del 2015 ja contemplava la renovació de l’arbrat d’aquest tram. El pla diu que aquests exemplars no tenien perspectives de futur i podien presentar problemes de podridura i posteriors caigudes, a banda de malmetre voreres.


Les tasques de renovació comencen al passeig Marítim i aniran substituint tots els exemplars fins al carrer Garbí, a tocar de la N-II.