Vés al contingut
1

«Estudia el que t'agrada, confia en tu mateix i lluita pel futur. T'ensortiràs»

Joves de Pineda amb diferents estudis i recorreguts professionals han explicat la seva experiència a estudiants de 4art d'ESO i de l'Escola d'Adults de Pineda. Durant aquesta setmana han fet xerrades explicant com han arribat a estudiar i treballar del que els agrada, malgrat les dificultats que han pogut tenir.

És una de les activitats de la Setmana de l'Orientació Educativa, organitzada des de Joventut, Educació i Innova de l'Ajuntament de Pineda. Les xerrades es fan des del testimoni de joves, que comparteixen vivències relacionades amb els seus estudis, la feina i la mobilitat internacional. Ho ha explicat al programa Pineda Es Mou de Ràdio Pineda Sandra Jalil, del Pla Educatiu Entorn. Un dels testimonis és en Mahfoud, que ha explicat a d'altres joves com, després de deixar un Cicle que no li agradava, es va formar com a perruquer. Actualment té una barberia i una marca pròpia. El seu missatge és molt clar: busqueu el que us agrada

 

Escolta AQUÍ el programa Pineda Es mou

 

Els actes i xerrades van dirigits a alumnes de 4art d'ESO i Batxillerat, de Cicles Formatius i alumnes de l'Escola d'Adults i de FP que canvien d'etapa i es plantegen què estudiar. Els actes acabaran dissabte amb l'activitat anomenada «Impro Show, I ara que faré? A l'Auditori de Pineda, amb totes les entrades esgotades.

1
Maria Josep Hernàndez (Ràdio Pineda) Amb Sandra Jalil, Eli Roca i Diana Pradas al programa Pineda Es Mou

 

 

1