Vés al contingut
1

Xavier Amor: «Demanem al Govern central la reparació de la façana marítima, tot i que l'afectació del darrer temporal ha estat més lleu»

Efectes del temporal (2/3/23). Foto: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ el programa Connecta amb l'Alcalde

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha explicat que des de l'Ajuntament s'ha demanat al Ministeri que atengui les peticions de Pineda pel que fa a la reparació del passeig de Mar. Recordem que el darrer temporal va afectar la platja de Pineda, des del tram de davant l'Arbre Verd fins a tocar de la Riera de Pineda. Especialment, davant del mòdul de Salvament, on el temporal ha descalçat la rampa per baixar fins la sorra.

 

Xavier Amor ha explicat que aquesta vegada l'afectació ha estat més lleu que altres vegades, i ha recordat que «es va fer una obra estructural, però els temporals continuen afectant la façana marítima». L'alcalde de Pineda ha dit que la gestió de la platja és complexa, perquè les competències no són de l'Ajuntament. Tot i així, demanen al Ministeri que actuï tot el que sigui necessari. Ha recordat que els ajuntaments fan el manteniment, mentre que les competències són de l'Estat i, en el tram de la via, d'Adif.

 

Ha dit que «estem a les portes de la nova campanya turística i cal recuperar aquest espai» i ha afegit que «tot passa per actuacions més estructurals». Actualment un tram del passeig ha quedat afectat i s'ha emportat molta sorra.

 

 

 

 

1
Entrevista a Ràdio Pineda