Vés al contingut
1

Divendres arriben ruixats i tempestes

Foto: Marian Gonzalez Rodriguez 

 

 

 

EL TEMPS

 

 

Màxima d’ahir: 27º

 

Mínima d’avui: 19’5º

 

 

Previsió:

 

Avui dijous tenim un dia de sol amb calor moderada i vents fluixos. A la tarda amb més presència de núvols però en principi, no esperem que plogui. Encara queda resaca de mar de fons.

 

Demà divendres les nuvolades creixeran amb empenta descarregant ruixats i tempestes fortes amb gran aparell elèctric i ventades fortes. En poca estona es podrien recollir fins a 30 l/m2 en hores de tarda. Un cop descarregui l’ambient serà més fresc.

 

 

I el cap de setmana...

 

Dissabte encara amb restes d’inestabilitat i no descartem algun ruixat durant la matinada i el matí dissabte, però amb el pas de les hores el temps s’anirà estabilitzant amb un ambient més agradable. També es mantindrà la notable mar de fons amb onatge que passarà del metre d’alçada.

Diumenge esperem temps variable amb sol i núvols, calor moderada i mar de fons.


 

 

 

 

Resum meteorològic del mes d’agost


 

- Ha estat un mes molt calorós i molt sec. De fet, ha estat el segon agost més càlid a Pineda dels últims 25-30 anys a Pineda. L’any 2003 encara va fer més calor que aquest any.

- La temperatura mitjana ha estat de 25’8º. El 2003 va ser de 26’2º. Hem tingut molts dies amb valors màxims de 32º, per tant, calor pesada i sostinguda en els dies. La temperatura mínima del dia 19 d’agost va ser de 16’5º.

- Aquest agost ens deixa registres de 27 nit tropicals en que no hem baixat dels 20º de mínima. El 12 d’agost vam tenir la mínima més alta del mes amb 24’5º. Pel que fa a les màximes, hem tingut 16 dies amb temperatures igual o superiors als 30º.

- I pel que fa a la pluja recollida durant el mes d’agost, hem tingut 10 dies de precipitació que han deixat 27 l/m2 a Pineda centre i de 25 litres a Pineda Nord.


 

Dades del temps: Jordi Pérez