Vés al contingut
1

L’hivern arriba de cop a partir d’aquest dimecres

Foto: Marian Gonzalez Rodríguez

 

 

 

EL TEMPS DIMARTS 2 NOVEMBRE


 

 

Màxima d’ahir: 23’5º

 

Mínima d’avui:

 

Pluja recollida durant el cap de setmana: Divendres a la nit es van recollir 5l/m2, dissabte es van recollir 36l/m2 i a Hortsavinyà van voltar els 50l/m2. A la resta de poblacions veïnes van tenir registres similars. I aquest dilluns a Pineda s’han recollit 3 litres més.

 

Previsió:

 

Avui dimarts tenim temps estable amb alguns núvols, vents fluixos i temperatures sense canvis, màximes de 20º.

 

De cara a la nit i matinada entrarà un front d’orígen polar que gestarà nuvolades amb algun ruixat, de caràcter dèbil, i en principi a dins del mar. Demà esperem un dia variable, ambient sensiblement més fred i a partir del migdia tarda, atenció perquè creixeran nuvolades que deixaran ruixats amb algun nucli tempestuós. Aquests xàfecs podrien deixar algun gra de calamarsa o calabruix. Un cop descarregui, a última hora del dia, l’ambient serà molt fred.

 

Dijous i divendres s’estabilitzala situació però esperem una baixada contundent de les temperatures. Tindrem sol, alguns núvols prims, i ambient fred. Les temperatures màximes voltaran els 14-15º i les mínimes, si quedés la nit serena, estaran per sota dels 5º a l’Alt Maresme.

 

I el cap de setmana, atenció perquè preveiem temporal de tardor amb llevantada. Ho anirem seguint perquè la glopada d’aire fred serà de primeríssima categoria.


 


 

Dades del temps de Jordi Pérez