Vés al contingut
1

Una mica de tot aquest cap de setmana llarg

Foto: Manoli Andreu

 

 

 

 

EL TEMPS DIVENDRES 29 D’OCTUBRE


 

 

Màxima d’ahir: 20º

 

Mínima d’avui: 11’5º

 

 

Previsió:

 

Avui divendres tenim cel variable amb possibilitat de pluges al migdia. Avui els vents fluixos i, de moment, l'estat de la mar tranquil·la. Temperatures avui amb lleugera tendència a pujar, màximes de 21 a 22º.

 

 

Cap de setmana:

 

Aquest dissabte preveiem un dia de força núvols amb algun ruixat intents entre la matinada i el matí de dissabte. Ambient rúfol i humit i la mar es remenarà amb el pas de les hores. A la tarda i al vespre aniria a la baixa. Recordeu que la matinada de dissabte a diumenge canvia l’hora. Quan siguin les 3 de la matinada, haurem d’endarrerir una hora les agulles del rellotge i per tant, seran les 2.

 

Diumenge també tindrem un dia variable tot i que de matinada i al matí potser podria caure alguna gotellada. Durant el dia s’ha d’anar aclarint. Ambient relativament suau i la mar seguirà remenada amb onades de fins a metre i mig d’alçada.

 

I la setmana que ve...

 

I dilluns, dia de Tots Sants, tindrem temps variable, potser encara amb algun ruixat i la mar estarà molt remenada amb onades que podrien arribar fins als 2 metres d’alçada.

 

 

Dades del temps de Jordi Pérez