Vés al contingut
1

S’acaba la calor i la xafogor

Foto: Manoli Andreu

 

 

EL TEMPS DIJOUS 16 SETEMBRE

 

 

Màxima d'ahir: 28’5º

 

Mínima d'avui: 18º

 

Pluja recollida d’aquesta nit i matinada: 21l/m2 al centre de Pineda. Altres registres: 39 litres a Santa Susanna, Tordera 68 litres, Palafolls 110 litres, Malgrat 121 litres, Blanes 110 litres i Fogars de la Selva ha recollit 60 l/m2

 

 

 

Previsió:

 

Després dels ruixats d’aquesta nit i matinada, avui dijous s’ha d’anar estabilitzant el temps amb una jornada variable i temperatures ja normalitzades, amb màximes de 24º. A la tarda creixeran de nou les nuvolades en zones d'interior i no descartem que algun ruixat arribi a la zona del Montnegre. Avui es manté la notable mar de fons amb onatge de metre d’alçada.

 

Demà divendres esperem temps estable amb domini del sol i temperatures agradables. Bufarà el vent de garbi en hores de tarda.

 

I el cap de setmana...

 

Dissabte arribaria un nou embossament d’aire fred que faria augmentar la inestabilitat, tot i que a dia d’avui, es fa difícil concretar. Diumenge, però, sí que preveiem una jornada més estable. Ho anirem seguint.

 

Atenció que la setmana que ve tot apunta que arribi un nou episodi d’aiguats i de nou es tornarà a alterar l’estat de la mar.


 

Dades del temps de Jordi Pérez