Vés al contingut
1

S'amplia el programa de suport escolar per a l'alumnat de Pineda

Escola Aloc. Foto: Arxiu RP

 

Des de l’ajuntament de Pineda de Mar, i dins el Pla Educatiu d’Entorn, es repren aquest curs el programa de reforç escolar que es va iniciar al gener del curs passat. El programa ofereix, als estudiants que ho necessiten, recolzament en les diferents matèries, a més d’un acompanyament pedagògic i emocional dins l’etapa escolar.

El curs passat es va poder oferir a alumnat de 5è i 6è de primària i 1r i 2on, d'ESO Aquest curs s’han doblat els esforços municipals per ampliar-ho també a 3r i 4t de primària. D’aquesta manera es podran beneficiar del programa més de 600 estudiants de les 8 escoles i 3 instituts de Pineda.

Aquest programa es tradueix en una hora setmanal de suport a l’alumnat proposat pels mateixos centres en el cicle de primària i d’una hora i mitja pels estudiants de secundària.


 

Servei de logopèdia i psicologia

Un curs més l’ajuntament també ofereix el servei de logopeda i psicologia a les famílies dels alumnes de Pineda. En aquest cas els professionals es traslladen al centre on l’alumne té una necessitat específica per poder ser atès en horari lectiu.