Vés al contingut
1

Diumenge ha acabat el toc de queda i el sector de la restauració ja ha pogut oferir sopars

A les 00.00 hores d'aquest diumenge ha acabat el toc de queda que estava en vigor des del 25 d'octubre del 2020. Decau també el confinament perimetral de Catalunya i ja es pot viatjar per tot l'Estat. Tot i així, es mantenen les mesures de protecció bàsiques a l'espai públic, com l'ús obligatori de la mascareta i la distància de seguretat d'1,5 metres. El Procicat també manté el màxim de sis persones per a trobades i reunions, sense limitació de bombolles de convivènca.


 

El comerç i restauració amplien horaris

El sector de la restauració ja ha pogut oferir sopars aquest diumenge, i a Pineda han estat molts els establiments que ja ho han fet. Poden obrir de forma continuada des de 2/4 de 8 del matí i fins les 11 de la nit. Les taules han d'estar separades dos metres i pot ser d'un màxim de quatre persones o la bombolla de convivència. L'aforament es manté del 30% a l'interior i del 100% a l'exterior. Encara no es pot servir a la barra.


 

L'horari comercial s'amplia fins a les deu de la nit, tant per al petit comerç com per als centres comercials (segons l'horari permès a cada establiment). L'aforament màxim es manté en el 30% del local, sense limitació de superfície.

 

 


 

Celebracions per la fi de l'estat d'alarma

Mentre les autoritats sanitàries criden a no baixar la guàrdia perquè la pandèmia no ha acabat, moltes persones, van aprofitar per sortir de casa a la nit i celebrar-ho. De fet, ha passat a tot arreu i Pineda no és una excepció. Diumenge al matí es podia comprovar al passeig Marítim restes de brutícia de la nit anterior. I és que va haver persones, especialment joves, que van celebrar la fi de sis mesos d'horaris restringits per la pandèmia. Pel moment, però, discoteques i sales de festes continuen tancades.

 

1