Vés al contingut
1

Comencen les preinscripcions a Cicles Formatius de Grau Mitjà, Batxillerat i PFIs

Institut Euclides. Foto: Ràdio Pineda

 

Avui comencen les preinscripcions als Cicles formatius de grau mitjà, batxillerat, programes de formació i inserció (PFI) i programa de transició al treball (PTT). Les preinscripcions són fins al 17 de maig. En el cas dels Cicles formatius de grau superior, les preinscripcions són del 25 al 31 de maig.


 

Suport de l'Espai Jove

A Pineda, els joves que ho desitgin, poden rebre suport en el procés de preinscripció a estudis postobligatoris. Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Pineda de Mar es dona suport, des d'avui, a aquell alumnat que, de cara al curs vinent es vulgui inscriure en algun cicle formatiu (FP) de grau mitjà i superior, al batxillerat o a programes de formació i inserció (PFI-PTT).

Qualsevol jove del municipi que necessiti el suport en aquest procés pot demanar cita prèvia a l'Espai Jove a través del Whatsapp 676947331 i se li oferirà acompanyament en la preinscripció. S'atendrà en horari de tardes, de 15.30 a 19.30 h per adaptar-se als horaris dels estudis.


 

El calendari de preinscripcions a estudis postobligatoris:

  • Del 10 al 17 de maig - Cicles formatius de grau mitjà, batxillerat, programes de formació i inserció (PFI) i programa de transició al treball (PTT)

  • Del 25 al 31 de maig - Cicles formatius de grau superior.