Vés al contingut
1

La Policia Local de Pineda continua vetllant pel compliment de les restriccions i el cap de setmana ha interposat 39 denúncies més

 

 


 

Destaca l’actuació realitzada la tarda d’aquest cap de setmana en dos establiments de restauració del municipi on en un d'ells s’hi celebrava una festa il·legal amb 18 persones. Totes les persones van ser identificades i denunciades i es proposen diverses sancions per l’incompliment de l’horari d’obertura dels locals, de les mesures d’higiene i prevenció, per l’obertura de locals per a la celebració d’actes expressament prohibits, per superar el nombre màxim de persones reunides i per incomplir la distància mínima de seguretat entre persones.

 

Aquest dilluns han entrat en vigor algunes modificacions en les mesures restrictives pel control de la pandèmia. La més rellevant és el canvi del confinament municipal al confinament comarcal. D’aquesta manera les persones es poden moure lliurement entre els municipis de la mateixa comarca. Ara bé, les autoritats sanitàries avisen que la situació epidemiològica continua sent molt complicada i que cal extremar les mesures d’interacció social per evitar contagis.

 

Un altre canvi de les mesures afecta la restauració, que podrà obrir una hora més en el torn d’esmorzar (de 7.30 fins a les 10.30 h) i en el torn de dinars (de 13 a 16.30 h). També es permet la reobertura dels espais esportius i gimnasos amb un aforament interior al 30% i exterior al 50%.