Vés al contingut
1

Es constitueix l'Associació de Policies Jubilats de Pineda i Comarca

Com a policies jubilats, volen col·laborar i servir d'alguna manera a la població, i alhora, mantenir el vincle d'amistat entre tots els seus companys. ho han explicat a Ràdio Pineda Salvador López, que va ser cap de la Policia Local de Pineda fins l'any 1992 i Rafael Pinilla, sergent local fins el 2015.
1

Jubilats que retiren en efectiu la pensió: atenció amb els lladres

Hi ha lladres que coneixen perfectament el costum d'algunes persones grans de retirar en efectiu tots els diners de la pensió. Aquesta setmana els pensionistes cobren la paga doble. La Policia Local de Pineda i Mossos reforcen la vigilància a l'entorn de les entitats bancàries i demanen estar alerta.
Justina Muñoz a Malgrat de Mar

Els Mossos activen un helicòpter i s'amplia cap a Hortsavinyà i el Montnegre, la recerca de Justina Muñoz Barba, veïna de Pineda que va desaparèixer dissabte

Els Mossos d'Esquadra han activat un helicòpter per donar suport en la recerca de Justina Muñoz Barba, la dona de 68 anys i veïna de Pineda que està desapareguda des des dissabte. La dona estaria desorientada i pateix demència, i des de dissabte la família l'està buscant. La Policia Local de Pineda ha confirmat que la recerca també s'ha ampliat cap a Hortsavinyà i el Montnegre amb el suport de Mossos d'Esquadra, Bombers i voluntaris de Protecció Civil, que  participen en la recerca.

Tots els nens i nenes guanyadors del concurs

Presentat el 14è Calendari d'Educació Viària de la Policia Local de Pineda, il·lustrat pels escolars de cinquè i sisè de primària

Aquest concurs de dibuix ha tingut la participació dels alumnes de cinquè i sisè de primària de totes les escoles de Pineda, amb un total de 530 alumnes. Cent dibuixos finalistes van ser escollits per ser exposats i d'aquest centenar, s'han premiat els 14 dibuixos que il·lustren la portada, la contraportada i els dotze mesos del Calendari d'Educació Viària 2017.
Subscriu-te a policia