Vés al contingut
1

Mossos: Cinc detinguts en relació als robatoris a dos establiments de Pineda

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones presumptament vinculades al robatori a la Farmàcia Segarra de Pineda. La investigació l'han portada a terme la Unitat de la Comissaria d'Arenys de Mar i la Unitat Regional de Granollers, amb la col·laboració de la Policia Local Pineda. Concretament, segons ha pogut saber Ràdio Pineda de fonts policials, hi ha hagut tres detencions en les darreres hores. La investigació continua oberta, perquè no es descarta alguna detenció més. Estan pendents de localitzar també un vehicle que van utilitzar els lladres. Es podria tractar d'un grup organitzat vinculat a d'altres robatoris a la comarca del Maresme, i possiblement a d'altres farmàcies.

 

En una altre operació policial, també els Mossos han detingut en les darreres hores dues persones més, possiblement vinculades al robatori a la botiga de bicicletes J. Gras de Poblenou. Aquest robatori es va produir a principis de desembre.


 

El robatori a la farmàcia Segarra de Pineda va ser el passat 16 de gener al vespre. Van ser dos assaltants, "dos nois que portaven dessuadora i anaven tapats amb la caputxa", amb un tercer que estava a una furgoneta. El farmacèutic Vicenç Sagarra va explicar a Ràdio Pineda que "en tres minuts van tallar la persiana metàl·lica amb una cisalla, van obrir la porta de vidre, accedeixen a la caixa de seguretat, l'agafen i marxen". Segons fonts policials els dos robatoris no tindrien relació entre ells.