Vés al contingut
1

Ja es poden demanar a Pineda els ajuts per la compra d'ordinadors per a estudiants

L’Ajuntament de Pineda subvencionarà amb fins a 375 € la compra d’ordinadors per estudiants. El període de sol·licituds comença avui i serà fins al 24 de juliol. La quantia de l'ajuda dependrà de la situació econòmica de cada família. Podran sol·licitar aquest nou ajut famílies amb infants o adolescents de fins a 20 anys empadronats a Pineda de Mar, matriculats en ensenyaments d’educació primària, secundària, cicles formatius, batxillerat, estudis universitàries i escola d’adults el curs 2020-21 (independentment d’on es trobi el seu centre d’ensenyament) i que no sobrepassin els llindars econòmics de renda familiar.

Podeu fer les sol·licituds a través de https://www.pinedademar.cat/ajuts-portatils

O amb cita prèvia 93 767 15 60


 

Aplicació de la tarifació social Amb aquest ajut s’aplicarà per primera vegada el model de tarifació social a Pineda. Així la subvenció que es concedirà a la família sol·licitant variarà en funció de la seva situació econòmica. L’Ajuntament de Pineda de Mar ja treballa per aplicar la tarifació social en altres serveis municipals. En concret es treballa per poder aplicar-la a les escoles bressols municipals a partir del curs 2021-22.


 


 

Adquisició de dispositius digitals als comerços de Pineda Aquesta iniciativa també afavorirà al comerç local que ven ordinadors. Les empreses de Pineda podran adherir-se al conveni de col·laboració d’aquest ajut per tal que les famílies puguin adquirir-hi els terminals en els seus establiments. L'ajuda arribarà fins a 375 € per cada terminal.