Vés al contingut
1

El Mar d'Estiu tanca el festival fregant els 29.000 espectadors

 

Fotos de Luís Jiménez i Ràdio Pineda

 

 

Tot i el darrer canvi d'ubicació a última hora fins a Can Gelat a Santa Susanna, s'han pogut celebrar i totes les actuacions i enguany, el temps no ha afectat cap concert. Sergio Dalma, Sopa de Cabra, Malú, Rozalén, Luz Casal, Juan Magán, Mushkaa i The Tyets han passat pel festival entre altres.


 

En concret, segons els seus organitzadors, el festival ha sumat més de 28.700 persones de públic, que han vist artistes de renom. El festival s'havia de celebrar a la platja de la Llàntia entre els termes de Pineda i Santa Susanna, però la Generalitat els va denegar el permís per situar-lo allà i finalment s'ha hagut d'ubicar en uns terrenys municipals de Can Gelat al poble de Santa Susanna.

 

1

 

1

 

1

 

1


 

El president de l'empresa promotora TheProject, Tito Ramoneda, ja va dir en el seu moment, que la decisió de traslladar el festival no es va prendre fins que no es va tenir "l'absoluta certesa que tècnicament era possible fer-ho amb totes les garanties de seguretat i amb el temps suficient" per tramitar els permisos necessaris. "No és fàcil desmuntar un festival i muntar-lo en un altre espai", segons ha dit.


 

Recordem que el Departament de Territori no ha permès la celebració del Mar d'Estiu a la platja per risc de contaminació acústica, manca de temps per fer tota la tramitació legal i falta d'informes acreditatius. També hi havia al·legacions presentades per un grup de veïns que s'oposaven a la celebració del festival en una platja.


 

El Mar d'Estiu s'ha celebrat del 3 al 18 d'agost a un terreny de Can Gelat a peu de N-II a Santa Susanna.