Vés al contingut
1

Els Mossos investiguen l'accident d'autobús a la C-32, entre Pineda i Tordera

Foto: Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos investiguen l'accident d'autobús a la C-32, entre Pineda i Tordera. Els Mossos d'Esquadra no han fet pública cap hipòtesi del sinistre. Una de les possibilitats és que s'hauria punxat una roda i el conductor hauria perdut el control del vehicle; també s'especula amb l'excés de velocitat o la possibilitat d'una indisposició del conductor o que aquest s'hagués adormit. En tot cas, els Mossos porten a terme la investigació per aclarir la causa de l'accident.

El director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, ha explicat que s'està investigant i ha remarcat que de vegades hi pot haver múltiples causes.

 

Comunicat de CCOO

Per la seva banda, el sindicat Comissions Obreres lamenta l'accident de bus a la C-32 i alerta que les condicions empitjoren al sector del transport per carretera. En un comunicat, CCOO alerta de la sobrecàrrega laboral de molts conductors i de l'envelliment dels vehicles. També consideren que el personal dels Mossos d'Esquadra per fer controls no ha crescut tant com requereix el trànsit actual.