Vés al contingut
1

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit: ''La retirada del vehicle accidentat és una operació molt complexa''

 

El director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, ha atès els mitjans de comunicació arran de l’accident ocorregut aquest matí a la C-32 entre Pineda de Mar i Tordera en sentit nord en què un autobús amb passatge ha bolcat. Lamiel ha remarcat que “ha estat un accident molt greu i des de Trànsit volem fer un toc d’atenció a la conducció responsable i demanem màxima prudència sobretot als conductors professionals perquè portem dos dies molt complicats amb el sinistre d’aquest matí amb una cinquantena de ferits i els cinc accidents simultanis d’ahir a l’AP-7, tots amb vehicles pesants implicats”.


 

Quant a la gestió de la incidència a peu de carretera el director Lamiel ha destacat que "la retirada del vehicle accidentat a la boca del túnel serà una operació molt complexa i el tall de via s'allargarà unes hores, per tant, demanem als usuaris que evitin agafar la C-32 a partir de l'Alt Maresme”. En aquest sentit, la recomanació és circular per l’AP-7 en sentit nord i la xarxa viària secundària a la zona del Maresme.


 

El director de l’SCT ha recordat que estem en el període de màxima mobilitat de les carreteres catalanes i que algunes vies de la xarxa viària com l’AP-7 estan molt congestionades.


 

L’accident de la C-32 ha estat al punt quilomètric 125,7 a l’altura de Pineda de Mar en sentit nord, s’ha rebut l’avís a les 08.43 hores del matí i hi estan treballant diferents cossos d’emergències.