Vés al contingut
1

Entrega dels premis del Calendari d'Educació Viària de la Policia Local de Pineda.

 

 

L'acte es va fer ahir al vespre a l'Auditori de Pineda amb l'assistència dels nens i nenes guanyadors i també de les seves famílies. Els dibuixos mostren la visió dels infants sobre la seguretat viària i la importància de complir les normes quan circulem i també si som vianants. Amb els dibuixos es farà el calendari 2025 de la Policia Local de Pineda.


 

Des de Pineda s'ha fet des de fa molts anys una aposta clara per la seguretat viària amb tasca pedagògica per part de la Policia Local a les escoles. Els nens i nenes són capaços de plasmar en els seus dibuixos la realitat que viuen, com ara l'ús de les noves tecnologies i el perill que pot tenir també anar en patinet o bicicleta.


 

Els dibuixos els han fet alumnes de 5è i 6è de primària de 8 escoles de Pineda i en total hi han participat més de 500 nens i nenes. Els guanyadors podran veure el seu dibuix plasmat al calendari de 2025. Els dibuixos guanyadors han estat triats per voluntat popular a Firasud i també s'han pogut votar per internet.


 

1