Vés al contingut
1

Divendres arriba la segona Caminada Popular amb motiu del Dia Mundial contra l’abús i maltractament a les persones grans

 

 

Escolta el programa Pineda Es Mou

 

La caminada es farà demà divendres a les 10 del matí amb l’objectiu de sensibilitzar a la població sobre l’abús i el maltractament a les persones grans. L’organitza de manera conjunta l’Ajuntament, l’ambulatori de Pineda, el Consell Comarcal del Maresme i el Consell Consultiu de la Gent Gran del Maresme. Ràdio Pineda ha dedicat el programa Pineda Es Mou a la Marxa. En Joaquim Noguera i la Maria Montillahan explicat que l'any passat, per la primera edició, es van emocionar quan van veure tanta gent, 300 persones.

 

La Marxa és oberta a tothom i la inscripció és gratuïta i tothom rebrà una gorra (fins a 400 unitats). la Montse Ten, Treballadora Social i la Mayte Faemboy, Tècnica de gent gran de l'Ajuntament de Pineda han explicat que volen sensibilitzar sobre el Dia Mundial contra el maltractament a la gent gran.

 

Joves dels instituts Coromines, Euclides i del projecte Singulars ajudaran en l'acompanyament de la gent gran. La marxa tindrà un recorregut de 2 quilòmetres i començarà a la Plaça de Catalunya, des d’on es llegirà el manifest.

Passarà pel carrer de Mar, Passeig Marítim per la banda de la platja i acabarà a la Platja dels Pescadors on estarà situada l'arribada i s'entregarà aigua, fruita i obsequis als participants.

 

 

1
Imatge de la Caminada 2023: Ràdio Pineda

 

 

1