Vés al contingut
1

Pineda diu NO a l'Assetjament Escolar: l'objectiu és crear consciència

Foto: Coreografia de Clan TVE amb el cantant i professor de l'escola Antoni Doltra Welelo

 

Escolta AQUÍ el programa Pineda Es Mou

 

Pineda diu No a l'Assetjament Escolar. Aquest és el lema d'un seguit d'activitats que es fan aquest mes a Pineda, impulsades des de l'Ajuntament de Pineda i que culminaran el 2 de maig, Dia Internacional Contra el Bullyng. Són activitats amb la la participació d'escoles, entitats i Espai Jove, entre d'altres. L'objectiu és crear consciència sobre el risc del bullying en infants i joves, així com buscar els mecanismes per evitar aquest mal, que avui s'ha convertit en un terrible perill per a la població infantil i juvenil.

Alguns casos d'assetjament acaben en suïcidi de la víctima o seqüeles que l'afectaran tota la vida. Però en canvi, moltes vegades es minimitza i les famílies afectades demanen que s'actuï contra aquestes pràctiques abans que vagin a més. N'ha parlat al Pineda Es Mou Sandra Jalil, tècnica del Pla Educatiu d'Entorn.

 

Les escoles de Pineda participaran en una gravació conjunta d'una coreografia contra el bulling. Welelo, mestre de l’escola Antoni Doltra i cantant del tema de la campanya ‘Say Hi’ a Clan TVE, ha explicat que estan preparant la recreació del videoclip per fomentar el companyerisme i frenar l’assetjament escolar. Welelo, que és presentador de Clan TV, ha afegit que l’objectiu és gaudir del ball i de l’enregistrament amb tots els nois i noies.

Les gravacions comencen aquest divendres i el vídeo de les escoles sortirà publicat a les xarxes socials de l'Ajuntament de Pineda i Ràdio Pineda el dia 2 de maig.

 

1

1