Vés al contingut
1

Si busques feina, inscriu-te a la 2a Fira Treballa que es celebra aquest dimecres al Centre Innova

 

Escolta l'entrevista a Carmen Montoya

 

 

L’edició d’enguany es centrarà en el sector turístic, amb l’objectiu de superar la quinzena d’empreses i els dos centenars d’ofertes de feina. L’objectiu de la Fira Treballa és ajudar tant a les persones a trobar feina. La regidora de Promoció Econòmica i de Turisme, Carmen Montoya, ha dit que «hi haurà empreses que necessiten treballadors i s'espera que hi hagi més de 200 ofertes».


Després de l’èxit de la primera edició de la Fira Treballa celebrada l’any passat, enguany es repetirà la proposta al Centre Innova. Serà aquest dimecres entre les 10.00 i les 14.30h, en una edició que es centrarà en l’oferta d’empreses del sector turístic i restauració. Carmen Montoya ha dit que es guiarà a tothom segons les seves preferències.

Carmen Montoya ha afegit que «es vol ajudar a la gent a trobar feina, tant per empreses grans com petites» i ha dit que si hi ha més empreses que busquen treballadors «encara s'hi poden apuntar, i tindran el seu espai».

 

 

1


 

Les inscripcions per participar estan encara obertes i destaca que hi ha cinc cadenes hoteleres que ofereixen una gran varietat de llocs de treball en diferents pobles. També s’hi han inscrit empreses de treball temporal que oferiran les seves propostes de feina.


 

Ofertes per a 200 llocs de treball

L’objectiu fixat enguany és repetir la xifra de dos-cents llocs de treball que es va assolir en la primera edició, sobretot adreçat al sector turístic i de restauració. En aquest sentit, es mantenen oberts els formularis d’inscripció de llocs de treball per a empreses.


 

Les persones aspirants a ocupar les places també es poden inscriure a través del seu formulari particular, així com contactant directament amb el Centre Innova. Es recorda la importància d’assistir a la Fira per tal de poder realitzar les entrevistes amb les empreses personalment i entregar els currículums.


 


1