Vés al contingut
1

Xavier Amor defensa l'acció de govern del PSC a Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Xavier Amor ha tancat la ronda d'entrevistes als i les portaveus dels grups municipals amb representació a l'Ajuntament de Pineda. Ha defensat l'acció de govern. Ha parlat de la propera posada en funcionament de la Biblioteca de Poblenou, que ja té gairebé a punt les instal·lacions. També del nou pont del Camí del Mig, que ja està enllestit i només li falta la pintura. Ha destacat els treballs del Pla de Voreres: finalitzen les obres de Santiago Rusiñol, i la renovació també de l'arbrat.També s'ha acabat pràcticament tot el carrer Ponent, han començat les obres a Avinguda Hispanitat i s'acabarà amb Passeig Europa.

 

Arts d'Estiu i Barrakes

Xavier Amor ha defensat aquest matí a Ràdio Pineda que des de l'Ajuntament s'ha treballat des de fa mesos per preservar la celebració d'Arts d'Estiu a la platja. Un cop rebuda la setmana passada la denegativa de la Generalitat de fer-ho als terrenys de la platja, s'han presentat la documentació demanada. I és que els terrenys de la platja no són de l'Ajuntament, sino de la Generalitat, i cal l'autorització definitiva de Costes, del Departament de Territori.

L'alcalde ha recordat les altres mesures que ja va anunciar ahir dimarts:

reduir a 12 concerts a la platja i que el Village sigui per sopar o prendre alguna cosa abans del concert, però després del concert, a les 12 de la nit, l'activitat finalitzaria. Ha dit que són hores claus perquè es pugui confirmar que es tira endavant.

També ha parlat de Barrakes. Tenen ja programada una reunió amb els veïns del Carme. I ha parlat dels canvis: ha dit que el model, serà el de les Fires, a la Festa Major de Girona, amb concerts dins un horari i després continuant la festa a la seva caseta, de les entitats. Es va proposar escoltant el Consell de Joves, segons ha dit Xavier Amor.

 

Eleccions 23J

I pel que fa a les eleccions Generals, el missatge des del PSC és de «no dividir el vot» davant unes eleccions que ha qualificat de decisives. Ha dit que cal triar entre avançar o la ultradreta, «perquè si guanya el PP, volen governar amb VOX, que suposaria anar anys endarrere en les llibertats de les persones».

 

 

.