Vés al contingut
1

Tot a punt per la 3a edició del JPK ‘Junts Però Kontrolem’

 

Foto d'arxiu del 2021

 

Les inscripcions ja estan obertes per participar a les diferents activitats del ‘JPK’ (Junts Però Kontrolem) dirigides a joves a partir de 16 anys. Us podeu apuntar per equips o de forma individual a través del formulari que trobareu a l’Instagram de l’Espai Jove @Canjalpi_espaijove o també a l’Instagram @jpk.pineda

El projecte ‘JPK’ (Junts però Kontrolem) és el projecte d’Oci nocturn alternatiu de Pineda de les regidories de Salut, Esports, Cultura i Joventut. Aquest any és la tercera edició i arriba amb novetats. La tècnica en Promoció de la Salut Mar Latorre ha explicat que aquest any incorporen el carnet JPK, que permetrà als joves optar a premis si participen com a mínim a 4 activitats. Una altres novetat és que les activitats es concentraran el mes de juliol, els dijous a la nit. A més, els participants podran triar l’activitat que volen fer, ja sigui en grups o de forma individual.

 

S’han programat 5 activitats diferents: un Improshow, un torneig de volei, un scape room pels carrers de Pineda, un Masterxef i la competició de futbol Pineda’s League. Carlota Riera, educadora social de l’Espai Jove ha dit que l’objectiu del ‘JPK’ és generar espais d’oci saludable pels joves.

 

Les activitats començaran el dia 29 de juny i acabaran el 27 de juliol i es faran els dijous a la nit del mes de juliol.

 

1