Vés al contingut
1

L’Escola d’Adults Natura fa preinscripcions pel curs que ve

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Marisol Escribano

 

Les preinscripcions es fan a partir del 20 i fins el 28 de juny. I el dia 26 de juny les inscripcions també es faran al Centre Cívic Poblenou. Es poden fer de forma presencial a la Plaça d’Orient, 9. També podeu trucar per telèfon al 93 767 15 60, extensió 4; enviant un Whatsapp al 607 54 45 70 o enviant un mail a a8057047@xtec.cat

L’escola d’Adults Natura oferta pel proper curs graduat en educació secundària, proves d’accès a Grau Mitjà, Grau Superior, proves d’accès a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys, instrumental, curs inicial de català, castellà i anglès.

Tota la informació la podeu consultar al web: www.escolaadultsnatura.wordpress.com


 

L’Escola d’Adults Natura de Pineda de Mar ofereix diverses línies de formació: per una banda ofereix el Graduat en Educació Secundària. També prepara els accessos als Cicles Formatius de grau mitjà i superior, així com l’accés a la universitat per a major de 25 anys i de 45 anys.

A més, ofereixen idiomes: hi ha cursos d’anglès fins al nivell A2 i per nivells superiors, a partir del B1, preparen pels exàmens fora del centre. També ofereixen conversa en anglès, de nivell inicial i superior. L'Escola d'Adults també fa francès i italià oral, (en funció de les preinscripcions), castellà per a estrangers i català inicial. També hi ha alfabetització i informàtica inicial.