Vés al contingut
1

Xavier Amor (PSC): «Això va de Pineda més enllà dels partits, i el 28M es vota un projecte i la proximitat»

 

Escolta l'entrevista a Xavier Amor

 

 

El portaveu del PSC, candidat a la reelecció a l'alcaldia, Xavier Amor ha dit que «el seu objectiu és que Pineda vagi bé i ara és un bon moment per tirar endavant noves idees». Xavier Amor ha tancat el cicle d'entrevistes als portaveus polítics municipals. Ha definit el mandat com a «difícil, amb una pandèmia sense llibre d'instruccions, i l'Ajuntament de Pineda va avançar-se als ajuts a famílies i va demostrar la força de l'equip de govern en protegir la gent». Ha recordat la tasca que es va dur a terme des de l'Ajuntament. Ha afegit que «sent molt de prop la gent de Pineda i la política local l'entén així». Ha explicat que «ell dona confiança a tothom per liderar el municipi el seu model de fer política és des de la proximitat». Xavier Amor ha dit que «es vol envoltar de bona gent» i ha dit que «el seu equip de govern ha treballat bé, amb tenacitat per donar respostes a les necessitats de la població».

 

En relació amb l'oposició ha dit que «té una bona relació personal amb tot el consistori i això s'ha de cuidar», però «esperava alguna cosa més de l'oposició, i no només ho dic jo» segons ha dit en l'entrevista. Ha afegit que «no han fet masses propostes i calen més propostes, perquè el paper dels partits a l'oposició és molt important ja què poden aportar molt a la política local».

 

Xavier Amor (PSC) ha dit que «treballarà per obtenir els millor resultats i creu que té un gran projecte de transformació més viu que mai». Ha afegit que «els ciutadans busquen l'estabilitat i viure millor». Ha afegit que «Pineda té una gran vida associativa i ara és un bon moment per tirar endavant noves idees» i ha afegit que «caldrà la col.laboració de tots els partits».

 

Amor ha parlat del seu projecte que tindrà set eixos que són la sostenibilitat i el tractament de les polítiques de medi ambient, l'atenció a les persones i també a les associacions «perquè són motor de la vida a Pineda». També ha afegit que un altre eix important és obrir més Pineda al mar, i ha anunciat un gran projecte per remodelar el Passeig Marítim urbà en tot el terme de Pineda. També ha afegit que «s'ha aconseguit crear la Junta de Compensació dels terrenys del PP1 i això vol dir que es podrà desenvolupar aquell espai, amb un gran parc central, entre altres». També ha dit que «el foment de l'economia al polígon i de suport al comerç és un altre eix fonamental, així com la millora de l'espai públic i l'increment de la seguretat ciutadana». En aquest sentit, també ha dit que «la paraula seguretat no és només tenir una bona policia, sinó tenir la seguretat d'uns bons serveis a l'ambulatori o a l'administració». En aquest sentit ha dit que «vol una administració millor a nivell local però també en relació amb altres organismes».

 

Ha dit que també és molt important els fons Next Generation «que a Pineda significaran uns 10M€ en diversos projectes com els pisos socials, la renovació de l'edifici de Serveis Socials o el pas soterrat al terreny de la Llàntia entre Santa Susanna i Pineda, entre altres inversions».

 

Xavier Amor ja ha avançat que a finals del mes d'abril, el dia 27, farà un acte a l'Auditori per presentar els eixos del seu programa, just abans de l'inici de la campanya electoral.

 

També ha recordat que demà divendres presentarà la llista l'acompanyarà. El PSC ha organitzat un sopar de presentació a l'Hotel Pineda Splash. A les 8 del vespre Xavier Amor farà públiques les persones que formaran la seva llista per les eleccions municipals del 28 de maig.