Vés al contingut
1

Continua el pla d'asfaltat a la zona de l'Avinguda de la Mercè i Àngel Guimerà

 

Va començar abans del Nadal al Pinemar i ara les obres han arribat al centre de Pineda. En concret s'asfaltaran de nou trams de la Rambla Catalunya, Avda Mercè, Montpalau, Mèxic, Montecarlo, Carrer Anglada i Passatge Llimona. També el Santiago Rusiñol, Benavent i Marconi, entre altres vials.

L'alcalde ha explicat que s'hi destinaran més d'1 M€ del pressupost municipal. Ha explicat que «les obres es faran també a començaments de 2023 i asfaltaran alguns eixos importants de la xarxa vial de Pineda».

També ha dit que «es faran noves voreres al Passeig Europa, carrer Ponent i Avda. Hispanitat i també Santiago Rusiñol i l'Avinguda Mare de Déu de Montserrat, amb un pressupost que puja a més de 800.000€». També ha dit que «són eixos que necessitaven de la millora». Ha afegit que altres millores més petites es faran amb empreses locals, com eliminació de barreres arquitectòniques, entre altres. Ha dit que «ara s'estan acabant de licitar les obres i algunes les faran empreses de Pineda».

 

Pel que fa al Carrer Santiago Rusiñol també ha dit que «es renovarà tots els arbres perquè no són adients al vial» i les obres es faran el primer semestre de 2023. Amb aquestes obres es renovarà tot el vial per a vianants i també es canviaran els arbres que toquen a les façanes dels edificis i que han malmès en bona part el paviment.

 

1