Vés al contingut
1

La Marxa per La Marató recull a Pineda 3.250€ amb un total de 750 participants

Fotos: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ les entrevistes

 

Els actes a Pineda per la Marató de TV3 han comptat amb suport popular i molta participació. La Marxa i el concert de la Coral Pinedenca i la Juvenil Santa Maria de diumenge van ser els actes centrals, a benefici de la investigació de les malalties cardiovasculars. També escoles i instituts fan aquests dies activitats per la Marató, per recaptar diners i també actes divulgatius.

 

La recaptació de la Marxa, de 3250€, va ser en bona part per les inscripcions, però també pel sorteig i la venda de productes. Va estar organitzada i coordinada pel Montpalau Team i l'Ajuntament de Pineda.

 

 

1

 

Martí Lázaro, del Montpalau Team, ha dit que estan molt contents de la participació popular i del suport que han rebut. Marí Lázaro ha volgut agrair a tothom qui ha participat i ha destacat el fet de «fer xarxa» en una activitat com aquesta. La regidora de Participació Ciutadana, Verònica Rebollo, ha destacat l'èxit de la marxa i el suport de les entitats.

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor ha posat en relleu la participació i els actes a Pineda per recaptar fons per la investigació. La Marxa de diumenge va comptar amb entitats col.laboradores com ara el XIP, l'Escola Municipal de Música i el Cau de Pineda i també la colla de pinedencs 'Anem per lliure'. Va acabar amb el sorteig dels regals que havien ofert botigues i empreses de Pineda, així com entitats de la població.

 

Fotos de Nasi Nandes aquí

 

1
¨Foto de Nasi Nandes

 

 

1
Recorregut cap al Montpalau de la Marxa

 

1
Sorteig a la pl. Espanya

 

Hi ha ser present també la diputada i regidora d'ERC, Mònica Palacín. Va destacar la bona acollida de les activitats de diumenge, però també tot el que estan fent els centres educatius i entitats. I Noemí Llorens, de Junts, també va voler felicitar les etitats organitzadores dels actes de la Marató.

 

1

 

1

 

1

 

1


 

1