Vés al contingut
1

La Marxa per la Marató a Pineda: dos recorreguts, xocolatada, música i gran sorteig de regals

Lluna Martí i Martí Lázaro, del Montpalau Team

 

Tot a punt per als actes a Pineda per la Marató de TV3, a benefici de la investigació de les malalties cardiovasculars . L'acte central serà diumenge al matí, amb la Marxa popular, que tindrà també actuacions, xocolatada i una gran rifa a la plaça Espanya. Està organitzada i coordinada pel Montpalau Team i l'Ajuntament de Pineda.

La regidora de Participació Ciutadana, Verònica Rebollo, ha dit que és una activitat popular que parteix de l'èxit de l'any passat. Ara esperen que la participació vagi a més. La novetat és que tindrà dos recorreguts, de 6 i de 12 km. Ho ha explicat Lluna Martí, del Montpalau Team. Lluna Marti ha parlat també de la resta d'activitats de diumenge al matí, destacant el concert de l'EMM i la gran rifa de regals.

 

La sortida de la marxa es farà entre les 9 i 1/4 de 10 des de La Plaça de les Mèlies. L'arribada també serà al mateix punt. Per la marxa hi ha un màxim de 2000 dorsals. Comptarà amb entitats col.laboradores com ara el XIP, l'Escola Municipal de Música i el Cau de Pineda i també la colla de pinedencs 'Anem per lliure'.

 

1
Verònica Rebollo, regidora de Participació Ciutadana