Vés al contingut
1

Pineda i el seu comerç s'omplirà de Playmobils del 6 de desembre al 6 de gener

 

Foto Playmobil Fun Park

 

Escolta l'entrevista a Sònia Moraleda

 

El comerç local també s'ha adherit a la campanya per participar a la 'Ruta Playmobil Pineda de Mar'. És una activitat pensada per a la dinamització del comerç local i es podran veure figures Playmobil d'una alçada de 1,60 a molts aparadors del comerç, i també moltes figures diferents relacionades amb cada activitat comercial. També es farà un mapa de la ruta perquè tothom pugui visitar el màxim de Playmobils que participen a la campanya. La regidora de Comerç i Turisme Sònia Moraleda ha explicat que «hi ha molts amants dels playmobils que podran visitar els comerços pinedencs».

 

Sorteig d'un viatge a Alemanya

Entre els dies 6 de desembre i 6 de gener, tothom que vulguin participar al sorteig d’un viatge al Parc Playmobil d'Alemanya, hauran de visitar un mínim d’establiments inscrits a la ruta. Tant el mapa com el passaport -on es recolliran els segells de visita- s’entregaran dies abans als participants.


 

Exposició de Playmobils a l'Escola Sant Jordi

Entre els dies 27 de desembre i el 4 de gener es podrà veure una exposició de playmobils que pot fer les delícies de petits i grans. Es podrà veure al hall de l'Escola Sant Jordi amb tallers, fireta i l'objectiu és que la campanya porti molta gent a Pineda.