Vés al contingut
1

Els hospitals de Calella i Blanes ja poden cursar les baixes laborals

Les poden cursar als pacients que requereixen ingrés hospitalari des del mateix centre. Es vol treure feina als ambulatoris, que és on es feien fins ara. Aquesta mesura beneficia la població en edat laboral. El 18% de les baixes són per ingrés hospitalari. La tramitació ja s’inicia al mateix hospital i es realitza als pacients que estan hospitalitzats, tant si han ingressat per urgències, com si tenien programat l’ingrés.


 

Els centres ja estan preparats informàticament i la gestió es du a terme des del servei d’Admissions. Un cop feta la tramitació de l’IT els pacients reben la baixa a través de La Meva Salut i s’estalvien desplaçaments dels familiars al centre d’atenció primària per gestionar-la.

Si al cap de 7 dies –comptant des del primer dia que va faltar a la feina- el pacient encara continua ingressat, es genera un comunicat de confirmació de manera automàtica, el qual té una validesa de 14 dies. Totes les altes, així com posteriors comunicats de confirmació que siguin necessaris es faran des d’atenció primària.


 

Tant la baixa com el primer comunicat es poden descarregar immediatament des de La Meva Salut.