Vés al contingut
1

Èxit de public i d'organització de l'Aplec de l'Erola d'Hortsavinyà que ha tornat amb un grapat d'actes culturals i festius

 

L'aplec té sempre molt bona acollida. S'ha fet una ruta guiada pels Camins de Bast amb sortida de Cal Capità i s'han cantat els Goigs a l'Ermita de l'Erola amb la participació de colles geganteres com ara la de Pineda, Santa Susanna i Palafolls. També s'ha celebrat la missa amb Mn. Salvador Juanola, que és el rector de Tordera i Hortsavinyà. S'ha fet el concert de música tradicional Radiokuartet i ball de sardanes curtes. També han actuat membres i alumnes de l'Escola Municipal de Música de Pineda i també hi havia bitlles catalanes, mercat tradicional amb productes del Montnegre i un dinar de germanor.

 

1
 

Fi de festa amb The Sun Cats

El fi de festa ha anat a càrrec de la banda 'The Sun Cats' que fa versions de temes clàssics i que destaca per qualitat en la seva interpretació. És un concert que no deixa a ningú indiferent. L'Aplec de l'Erola està organitzat per un grup de persones voluntàries de diverses entitats i està coordinat pel Cau de Pineda. Enguany s'ha restaurat també la petita ermita perquè pugui lluir durant l'aplec.

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1