Vés al contingut
1

La Corporació dona la benvinguda a onze nous residents

 

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha donat, aquest dijous, la benvinguda oficial a la nova promoció de residents que s’incorporen a l’organització per formar-se durant els pròxims anys. Són un total d’onze professionals: 8 de Medicina Familiar i Comunitària, un metge resident en geriatria i 2 infermers residents en geriatria, després que la Corporació rebés el 2021 l’acreditació com a Unitat Docent Multiprofessional en Geriatria.

Pel que fa als residents de Medicina Familiar i Comunitària, un d’ells es formarà a l’ABS Malgrat-Palafolls i la resta provenen d’altres àrees bàsiques del territori que són gestionades per l’Institut Català de la Salut, i la Corporació hi col·labora com a centre associat docent. En aquest cas, tres residents provenen de l’ABS de Blanes, un de l’ABS Tordera i tres de l’ABS de Canet de Mar.

Tant l’Hospital de Calella, com el de Blanes, i també l’ABS de Malgrat de Mar són centres col·laboradors de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Girona-ICS.

L’acte de benvinguda l’ha obert el Dr. Alberto Zamora, cap de la Unitat de Docència de la Corporació, i ha comptat amb la intervenció de part de la gerència i direcció de la Corporació, membres de la Comissió de Docència de la Corporació, els tutors de les diferents especialitats, així com de dos dels actuals residents, que han donat alguns consells a les noves incorporacions sobre com afrontar la nova etapa.