Vés al contingut
1

7.500 burilles recollides a Pineda en una hora

 

Va ser una campanya feta diumenge a Pineda per uns 30 voluntaris de Pineda i altres punts de Catalunya. La recollida es va fer pels carrers més cèntrics de Pineda per arribar fins la Confraria de Pescadors. L'acte ha comptat amb el suport de la secretaria de Salut Pública del Departament de Salut, Carmen Cabezas. Justament es commemora la Setmana sense Fum arreu de Catalunya i Pineda també s'hi ha sumat com fa cada any.

 

1

 

1

 

Un dels membres de l'associació 'No mas colilla en el suelo' Joan Hernàndez, ha dit que «les burilles contaminen i cal treballar per fer prendre consciència que cal acabar amb el problema». Estan demanant «platges sense fum i que els ajuntaments regulin aquest aspecte».

El pinedenc Josep Turró ha dit que «la jornada ha estat un èxit i espera que la gent prengui consciència del problema».

 

1

 

 

1

 

 

A l'acte també hi va assistir el conseller Argimon «a nivell personal» segons va matissar per donar suport a Carmen Cabezas arran de la seva imputació per denúncies de sindicats de la Guàrdia Civil i Policia Nacional ja que segons asseguren van ser discriminats en el procés de vacunació de la Covid19.

L'acte ha comptat també amb la Directora de l'ABS de Pineda, la Dra. Ramos i membres de l'equip mèdic i també voluntaris d'associacions contra les burilles als carrers, tant de Pineda com de Barcelona i altres punts com ara Girona. També hi ha estat present el regidor de Salut Santiago Macip i l'alcalde de Pineda Xavier Amor.

A l'acte també hi ha estat present la regidora d'EM-Junts per Catalunya, Noemí Llorens i el president de Junts al Maresme Carles Bosch, que també s'han reunit prèviament amb el conseller Argimon.