L'Escola d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol acull la 38a edició del Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya
Foto. Escola d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar
Comptarà amb la participació d'estudiants de diferents escoles d'Hoteleria i Restauració de Catalunya, cadascuna de elles representada per un alumne i la seva proposta de còctel. El certamen, de caràcter anual, començarà amb un test de coneixements sobre cocteleria per després passar a la fase demostrativa. Els participants elaboraran els seus còctels inèdits davant del jurat i el jurat de degustació valorarà també els còctels segons diferents paràmetres.
Del concurs sortirà el millor Jove Cocteler de Catalunya 2022, però també es lliuraran altres guardons com el trofeu a la destresa i habilitat i el trofeu a la millor explicació del còctel, entre d'altres.
El jurat del Concurs de Cocteleria
Entre els membres del jurat destaca la presència del Sr. Josep M. Gotarda, president del jurat dHabilitat; el Sr. José Hernández, director acadèmic emèrit de l'Hotel-Escola de Sant Pol de Mar i president del Jurat de Degustació; la Sra. Natàlia Roig, Vicepresidenta de Girona – Associació Catalana de Sommeliers, la Sra. Nan Ferreres, Directora EHT-CETT, la Sra. Núria Montmany, en representació de Jesuïtes Sarrià Sant Ignasi, el Sr. Iñaki Gorostiaga, Director General d'ESHOB ; el Sr. Benet Maimí, consultor turístic i el Sr. Ramon Serra, President d'EUHT StPOL.